Lloga wi-fi per dies, setmanes...


> Porta el teu router sempre amb tú

OPCIÓ  1:

Router fix de lloguer temporal amb presa de corrent elèctrica. 

OPCIÓ  2:

Router de viatge de lloguer temporal amb presa de corrent USB.> Costos del servei de lloguer

FINS A 7 DIES: 39€ (IVA incl.) Amb dades il·limitades (+ fiança de 99,90€ a tornar amb el retorn de l'equip. Set up inclòs)

FINS 15 DIES: 59€ (IVA incl.) Amb dades il·limitades (+ fiança de 99,90€ a tornar amb el retorn de l'equip. Set up inclòs)

FINS A 30 DIES: 65€ (IVA incl.) Amb dades il·limitades (+ fiança de 99,90€ a tornar amb el retorn de l'equip. Set up inclòs)

FINS A 3 MESOS (COST MENSUAL):55€ (IVA incl.) Amb dades il·limitades (+ fiança de 99,90€ a tornar amb el retorn de l'equip. Set up inclòs).
> El teu punt d'accés wi-fi mòbil

Compartir dades del telèfon per connectar altres dispositius no és la solució. Fes-te amb un router mòbil propi que et proporcionarà una velocitat de 4G amb banda ampla sense fils. Et proporcionem la SIM mòbil amb dades il·limitats per una quota mensual.

> Fàcil i ràpid de configurar 

Les seves petites dimensions ens permeten portar-lo a qualsevol lloc. Són fàcils de configurar de manera que posar-lo en marxa és molt senzill. No requereixen instal·lació.

> Per a segones residències 

T'oferim la possibilitat de contractar internet a la teva segona residència sense permanència, només durant els dies que necessites tenir actiu el servei. Ens ajustem a les teves estades de vacances o per temporades una mica més llargues. No et quedis sense Wi-Fi durant les vacances!

 > T'animes a navegar? 

Si així ho desitges, et demanarem unes dades bàsiques per compobar que tens cobertura.