Wi-fi per lloguer turístic


> Solucions per llogar apartaments turístics

La nostra empresa és partner de l'Associació d'Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l'Ebre i en formem part del club de col·laboradors. Aportem serveis de valor afegit amb productes que poden ser interessants per al sector.

L'equip tècnic de Molawifi|ICC Telecom estarà encantat de poder ajudar-te amb la solució que més et convingui en funció de les ubicacions dels apartaments; de les teves necessitats; amb altes i baixes, i sense permanències; o fins i tot amb solucions per instal·lar fibra i repartir la senyal d'internet entre els apartaments o habitacions.

Tel. 877 443 100 | WhatsApp 602 225 819 | info@hola-wifi.com

 

 




> Connexions temporals per llogar el teu parc d'habitatges Perquè sabem que disposar d'un servei bàsic com ara una connexió a internet pot fer que lloguis o no el teu apartament turístic et proporcionem una solució temporal.
Però també oferim possibilitat d'instal·lacions definitives, o també simples sistemes plug and play per dies, setmanes, mesos o llarga estada. Paga només pels mesos que tens llogada la teva infraestructura turística.



> Ni wi-max ni satèl·lit. Internet per aire LTE 

El 4G LTE es planteja com una alternativa excel·lent a la fibra òptica, i molt més encara quan parlem d'una cobertura que supera el 80% dins d'Espanya i que recentment s'han començat a activar nodes de 800 MHz, després amb millor cobertura en interiors . Oblida't de la tecnologia Wi-max i del satèl·lit.



> Instalacions definitives de wi-fi per a apartaments

Si és el cas, i hi ha connexió de fibra a l'emplaçament, també despleguem sistemes integrals de xarxa wi-fi per a blocs d'apartaments turístics. Cada habitatge té una connexió independent tant de wi-fi com d'ethernet (3 ports) igual que un domicili particular i permet velocitats de 100Mb assignada a cada apartament de manera controlada i gestionada remotament.