ICC Telecom se suma al 'Deixa't prendre el pèl' i retransmetrà en streaming la jornada solidària

L'operador local de telefonia i fibra se suma, una vegada més, a la campanya per recaptar fons per a la nova àrea d'hospitalització d'Oncologia Pediàtrica a l'Hospital Vall d'HebronAquest proper diumenge des de les 10 del matí i fins a les 14 hores, des d'ICC Telecom ens sumem a la sisena festa de la solidaritat que hi ha muntada al port de Cambrils. Més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i estètica oferiran els seus serveis a una gran perruqueria solidària a l'aire lliure. El programa de la jornada solidària complementa els serveis de perruqueria i estètica amb activitats de les diferents entitats que col·laboren de manera altruista.

La iniciativa solidària va néixer el 2016 arran d´un cas de càncer infantil del municipi, impulsada pel barber cambrilenc Javi Torrente i un grup de companys de professió, amb la col·laboració de l´Ajuntament de Cambrils.

Aquest diumenge, el Club de Rem Cambrils realitzarà passejades amb barca pel Port de Cambrils, hi haurà tasts de Crossfit a càrrec de Tauró Crossfit i els Timbalers de la Farnaca actuaran per amenitzar la jornada, que també comptarà amb la visita de les participants a la Fancy Women Bike Ride de Cambrils.

El mateix diumenge al Port també es trobaran llocs solidaris, photocall, música en directe, servei de bar amb fideuà, espai fotogràfic i sorteigs, entre d'altres. Per part d'ICC Telecom, muntarem una carpa per retransmetre en directe via streaming a través del grup de Facebook Cambrils a Positiu l'evolució de la jornada.

La cita prèvia pels serveis de barberia, perruqueria, estètica, passejades amb barca i el tast de crossfit es pot demanar a la web www.deixatprendreelpel.com i amb la compra dels tiquets es regalaran unes ulleres de la campanya #RealidadMejorada que es recolliran el dia de lesdeveniment.

La recaptació es destinarà al projecte de la nova àrea d'hospitalització d'Oncologia i Hematologia Pediàtrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron que no només canviarà l'aspecte de l'àrea Oncològica Pediàtrica sinó sobretot la relació de pacients, familiars i persones cuidadores amb l'hospital. La nova àrea esdevindrà un entorn confortable, amigable i on el tractament mèdic, el descans i els temps dedicats a l'oci conviuran de manera natural.