Molawifi | ICC Telecom, novament al costat de la carrera de les dones de Cambrils

Per segon any consecutiu, ICC Telecom ha estat el patrocinador principal d'aquesta carrera solidària en benefici de #Elsvalents per al càncer infantilICC Telecom ha estat present un any més a la carrera solidària en què s'han recaptat més de 1.700 euros que es destinaran a la campanya “Escuts Solidaris” de Cambrils Pels Valents.
Des de la companyia de telefonia i fibra ICC Telecom | Molawifi.com hem participat amb un estand promocionant els serveis de telefonia i espevialment el servei de lloguer de wifi per dies, setmanes/mesos i el sistema d'internet on no hi ha fibra cablejada.

Els participants es van donar cita al passeig de les Palmeres per realitzar la sortida que es va dur a terme des de davant del Parc del Pescador. Més de 600 persones van participar en aquest esdeveniment que també va servir per recaptar 1.771,20 euros que es destinaran a la campanya “Escuts Solidaris” de Cambrils Pels Valents, que les farà arribar al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.