Instal·lem tres zones wi-fi al Festival Nits de Barcelona-Palau de Pedralbes

La connectivitat wi-fi en un espai sense fibra es duu a terme amb un sistema d'internet 4GLTE que es reparteix de manera homogènia per les àrees determinades per l'organització i a les quals només hi tenen accés les persones autoritzades

La instal·lació es pot monitoritzar de manera remota; i dóna servei a les zones del village, camerinos i espais de l'staff del festival organitzat per Clipper's LiveEl Festival Nits de Barcelona que se celebra des del 29 de juny fins al 26 de juliol ja compta amb tres zones de Wi-Fi als jardins i el prestigiós Palau de Pedralbes, un emplaçament sense connexió de fibra òptica però on es necessita disposar de connexió a internet. Aquest esdeveniment musical i cultural de renom internacional, organitzat per Clipper's Live, es durà a terme des del 29 de juny fins al 26 de juliol del 2023.

La col·laboració entre Molawifi.com i el Festival Nits de Barcelona té com a objectiu oferir una experiència connectada i sense interrupcions a tots els membres de l'staff i personal autoritzat de l'esdeveniment. Molawifi.com ha implementat una solució de connectivitat d'avantguarda que garanteix una cobertura fiable i d'alta velocitat a les àrees clau del festival.

Per això s'ha ideat i configurat una triple connexió a internet mitjançant una antena direccional de 4GLTE simètrica que propaga el senyal amb guany per sobre de les peticions de navegació mòbil i amb punts wi-fi independents entre si, però que alhora permet -amb l'ús de les contrasenyes- gaudir d'una mobilitat amb connexió a internet per tot el recinte on se celebren els concerts. Estem davant d'una xarxa privada d'internet que ha de permetre treballar de manera independent amb la saturació de l'espectre mòbil que es produeix davant d'una concentració tan elevada de persones en un mateix esdeveniment i que proporciona velocitats de 50-80Mbps.

 Les tres zones de Wi-Fi instal·lades  abasten el village, els camerinos i els espais del personal del festival. Aquesta infraestructura avançada permetrà a les persones que disposin de la clau gaudir d'una connexió a Internet ràpida i estable, facilitant la interacció a les xarxes socials, la descàrrega de continguts multimèdia, el cobrament mitjançant datàfon i l'accés a tots els serveis en línia.

Una de les característiques destacades de la solució proporcionada per Molawifi.com és la seva capacitat de monitorització remota. Això permetrà als tècnics de Molawifi.com supervisar en temps real el rendiment de la xarxa i respondre de manera proactiva a qualsevol incidència per garantir una experiència de connectivitat òptima.El Festival Nits de Barcelona és conegut per presentar una programació variada de concerts d'artistes internacionals i nacionals, així com espectacles i activitats culturals en un entorn únic. Amb la instal·lació de les zones de Wi-Fi, els organitzadors així com els artistes i nombrosos treballadors podran gaudir de totes les comoditats que ofereix la connectivitat digital per desenvolupar la seva comesa.

Molawifi.com som un proveïdor líder de serveis de Wi-Fi que ofereix solucions de connectivitat innovadores i fiables per a esdeveniments, espais públics i empreses. Amb una àmplia experiència en el camp de les xarxes sense fil ens dediquem a oferir als nostres clients una connectivitat d'alta velocitat i qualitat.