La 3ª Cursa de les Dones de Cambrils, patrocinada per ICC Telecom

L’esdeveniment esportiu, que es recupera després de dos anys d’aturada, clourà les Jornades per la Salut de la Dones. Les inscripcions es poden fer a través del web https://www.naturetime.es o bé presencialment al Decathlon.La tercera Cursa de la Dones de Cambrils es portarà a terme el proper diumenge 12 de juny amb els lemes #NomésSIésSI i #Respecta'm. L’esdeveniment esportiu, que es recupera després de dos anys d’aturada per la Covid-19, és l’última activitat programada de les Jornades per la Salut de les Dones. Les inscripcions segueixen obertes al web de Naturetime o bé presencialment a les botigues Decathlon de Reus, Tarragona o Vila-seca.Des de la companyia de telecomunicacions local, ICC Telecom, ens hem sumat a la cursa convertint-nos per primera vegada en patrocinador principal de l'esdeveniment. El dia de la cursa, instal·larem una carpa al Parc del Pescador des d'on donarem a conèixer els serveis de telefonia i fibra per a particulars i empreses, així com també els sistemes d'internet 4G LTE per als indrets on es vol internet però no hi ha cablejat de fibra; o bé el lloguer de wi-fi per dies, setmanes o mesos.

La jornada començarà amb una sessió de Zumba per escalfar motors i a les 10 hores es donarà el tret de sortida de les cursa de 5 Km, que es pot fer corrent o caminant. El circuit s’iniciarà passeig de les Palmeres en direcció a Horta Santa Maria per seguir en direcció al passeig de Ponent fins a l'alçada del Dorado i tornar al passeig de les Palmeres. En finalitzar la cursa dels 5 km, començaran les curses infantils amb medalles per tots els nens i nenes participants. Per acabar, hi haurà un esmorzar saludable a base de fruita, fruits secs i llet d’ametlles.

Com a novetat, enguany no només hi podran participar les dones sinó que la cursa s’obre a tothom amb l’objectiu de donar més visibilitat a l’esdeveniment. De moment ja hi ha 300 persones inscrites i l’organització espera arribar a les 600 durant les gairebé dues setmanes que queden fins a l’esdeveniment.

La cursa també tindrà caràcter solidari, ja que en el moment de la inscripció es poden fer donatius d’1, 3, 5 o 10 euros a la Lliga contra el Càncer. A banda, els diners que es recaptin amb la venda de samarretes també es destinaran a aquesta organització.

L’alcalde de Cambrils, Oliver Klein¸; la regidora d'Igualtat, Ingrid Duch; la regidora d'Esports, Natàlia Pleguezuelos; el director tècnic de Naturetime Events, Joan Carbonell, i la delegada de la Lliga contra el Càncer a Cambrils, Carme Rebull, han ofert la roda de premsa per presentar la tercera edició de la cursa reivindicativa i solidària, que en anteriorment se celebrava durant el mes de novembre i enguany s’avança a la primavera.

La cursa està organitzada pel Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils i Naturetime, amb el suport del patrocinador principal ICC Telecom.