No et quedis amb l'ADSL. La solució per navegar es diu internet 4G- LTE

Si no tens fibra òptica a casa teva, estàs fart de les velocitats de l'ADSL, a Molawifi t'oferim una solució estable i amb descàrregues il·limitades de dades.

 La fibra òptica és, sens dubte, la millor opció, la més ràpida i la més econòmica per connectar-se a internet avui dia. No obstant això, malgrat els desplegaments de molts operadors hi ha molts emplaçaments que es veuen privats d'aquest servei tan indispensable avui en dia.


No cal anar-se'n a pobles remots per trobar zones on no hi arriba la fibra. Compte! i ni se l'espera.

Només cal fer una ullada a nuclis històrics, a urbanitzacions remotes a la costa o bé en el que passa a moltes granges o cases rurals per adonar-se que, avui dia, hi ha molta gent que no pot gaudir d'una cosa tan quotidiana com veure una pel·lícula en streaming per plataformes com #Netflix, #Amazonvideo o #HBO, entre altres limitacions.

Si aquest és el teu cas, no tot està perdut, des d' hola-wifi.com disposem d'un servei de #internet per aire anomenat 4G-LTE que pot donar-te un resultat excel·lent.

A la nostra empresa optem per la instal·lació de sistemes fiables amb routers amb unes targetes de connexions de #4GLTE de descàrregues il·limitades. Si bé depenen de la distància amb l'antena més propera per determinar la qualitat de la connexió, també permeten l'ampliació del senyal instal·lant una antena direccional que augmenta la potència del senyal i que ajuda a millorar-ne la qualitat.

 En alguns casos, el sistema que oferim als nostres clients en habitatges remots al camp, o en urbanitzacions apartades dels nuclis urbans, pot assolir xifres properes als 100Mbps i tenir una latència prou baixa per fer videotrucades o jugar en línia sense problemes ; en altres, pot ser massa justa. Tot depèn del lloc des del que es faci servir.

Alguns operadors també ofereixen connexions via #Wimax, un wifi de llarg abast instal·lat generalment en poblacions petites o lluny de grans urbs, per millorar o substituir l'ADSL. Però cal tenir en compte que solen ser xarxes força limitades en velocitat; encara que una millor opció que el satèl·lit.