Instal·lem un sistema de xarxa Wi-Fi als apartaments turístics Costa Verde de Cambrils

 

El nou sistema permet velocitats de 100 Mb per a cada un dels 21 apartaments repartits entre les tres plantes

 

 

 L'empresa de lloguer d'apartaments turístics de Cambrils, Costa Verde, a l'avinguda Diputació 169, ha confiat en el desplegament d'ICC Telecom per actualitzar i millorar el servei de Wi-Fi per als seus clients. Així, després del desplegament tècnic que s'ha dut a terme cada apartament té una connexió independent tant de wi-fi com ethernet (3 ports) igual que un domicili particular.

Per millorar i controlar les velocitats de cobertura d'internet en l'establiment s'han escollit switches gestionables. Però el més important és l'anàlisi de l'espectre realitzat en què les 21 wi-fis han estat ordenades de manera que no s'interfereixen entre si, obtenint el màxim rendiment i velocitat de la xarxa.

També s'ha executat la instal·lació de tota la xarxa de cablejat en cada un dels apartaments sense que estigui a la vista passant per canaletes o per les caixes de l'edifici, a més d'instal·lar un rack a la recepció des d'on es connecta una fibra 1000MB que distribueix el trànsit per cadascuna de les estances. De fet, després dels treballs, que van finalitzar abans de la temporada turística, els inquilins ja poden connectar-se a internet des dels seus telèfons mòbils, tablets o ordinadors portàtils des de qualsevol de les estances de l'apartament a través de la xarxa sense fils.

Cada llogater té un usuari WiFi diferent, i es guarden totes les connexions que es realitzen a Internet en compliment amb la legalitat.