Molawifi.com torna a connectar a internet el Festival de Música de Cambrils al Parc del Pinaret


Per segon any consecutiu, Molawifi.com, l'empresa de telecomunicacions especialitzada en telefonia i wifi de Cambrils proporciona servei d'internet al Festival Internacional de Música de Cambrils, al Parc del Pinaret. Aquesta associació entre l'empresa Clipper's live i Molawifi permet generar unes zones segures de navegació per a l'staff de l'esdeveniment així com per als artistes que hi participen.

El Festival de Música de Cambrils és un dels esdeveniments culturals més destacats de la zona, amb una programació que s'estén des del divendres 28 de juliol fins al 6 d'agost; el festival compta amb una impressionant alineació d'artistes de renom internacional, prometent una experiència inoblidable per a tots els presents.

Gràcies a la infraestructura d'avantguarda proporcionada per Molawifi.com, l'staff tècnic i els nombrosos treballadors que donen vida al Festival poden dur a terme la feina. Per a l'ocasió, s'hi han instal·lat tres zones de cobertura wifi privada: la de staff, la d'artistes i una tercera a la zona d'entrada al recinte per als datàfons de taquilla.

L'equip de Molawifi.com s'ha esforçat a garantir que la cobertura sigui òptima a totes les àrees del recinte, incloent-hi les zones de concerts, les àrees de restauració i les zones de descans.

Per a informació sobre el Festival de Música de Cambrils i la seva programació, visiteu https://festivaldecambrils.com