MolaWifi proporciona accés a internet per a la retransmissió del Circuit 3x3 Pro de Tarragona


A MolaWifi, estem orgullosos d'haver estat part fonamental en la retransmissió de la primera edició del Circuit 3x3 Pro de la Federació Catalana de Bàsquet, celebrat el cap de setmana passat a l'emblemàtica Plaça Corsini de Tarragona. Amb la col·laboració de Tarragona Esports i la cobertura en viu proporcionada per TV3 a través del Canal Esport3, l'esdeveniment va reunir equips sènior professionals no només de Catalunya, sinó també de la resta de l'Estat, així com d'Europa i fins i tot a nivell internacional.

Per assegurar una connexió d'alta qualitat i sense interrupcions durant tot l'esdeveniment, instal·lem una antena Starlink autodireccionable que va proporcionar accés a internet de manera ininterrompuda des de les 9 del matí fins a les 11 del vespre. Aquest avançat equip de tecnologia satelital va permetre que les càmeres de TV3 capturessin i transmetessin cada jugada i moment destacat a milers d'espectadors.

L'elecció de Starlink va ser estratègica, ja que la seva capacitat per oferir una connexió estable i ràpida en àrees amb alta densitat dusuaris és insuperable. Gràcies a aquesta solució innovadora, vam aconseguir mantenir un senyal d'internet robust que va garantir una retransmissió fluida.

Estem encantats d'haver contribuït a fer que aquesta primera edició fos tot un èxit i esperem continuar col·laborant en futurs esdeveniments que posin a Tarragona al mapa de l'esport internacional. Agraïm a la Federació Catalana de Bàsquet i a Tarragona Esports per confiar en nosaltres per a aquest projecte i tots els equips participants per fer d'aquest torneig una experiència inoblidable.

Per a més informació sobre els nostres serveis i futures col·laboracions, visita la nostra pàgina web molawifi.com i segueix les nostres xarxes socials per estar al dia amb les darreres novetats.

Fins a la propera connexió!